Arvoisa asiakas,

Joulu lähestyy pikkuhiljaa ja alkaa olla aika miettiä, miten tänä vuonna muistaa henkilökuntaa ja mahdollisia yhteistyökumppaneita.

Yrityksellämme on yli 15 vuoden kokemus ruokalahjojen myynnistä yrityksille ja kunnille, ja autamme teitä mielellämme löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan lahjan.

Kulunut vuosi on liioittelematta ollut mullistava ja haastava meille kaikille, ja monet varmaan pohtivat miten juhlistaa joulua tänä vuonna. Toivottavasti voitte muistaa henkilökuntaanne ainakin jouluruokalahjalla, mikäli ette joulujuhlia tänä vuonna järjestäisikään.

Voimme luvata, että ruokalahjoja arvostetaan!

Toimitamme vuosittain tuhansia ruokalahjapaketteja ympäri Suomea.

Meille on tärkeää, että tuotteet ovat korkealaatuisia, ja yritämme mahdollisimman paljon käyttää kotimaisia tuotteita sekä suurilta että pieniltä valmistajilta.

Uutta tälle vuodelle on, että alennusjärjestelmä on muuttunut ennakkoalennuksesta kiinteään määräalennukseen. Hinnat näkyvät kappalemäärän mukaan kunkin paketin alareunassa.

Voit lähettää tilauksesi helposti skannaamalla kuvaston viimeisellä sivulla olevan tilauslomakkeen, tai täyttämällä tilauksesi sähköisesti verkkosivustollamme www.joulupaja.fi . Saat tilausvahvistuksen heti, kun olemme käsitelleet tilauksesi.

Tämän vuoden viimeinen tilauspäivä on 13. marraskuuta 2020, mutta huomioi että Valentino-konvehtien viimeinen tilauspäivä on jo 2.11, koska nämä valmistetaan vain tilauksen perusteella.

 

Pakettien viimeinen toimituspäivä on 22. joulukuuta, jonka jälkeen Joulupukin on aloitettava tavallisten joululahjojen pakkaaminen kaikille muille kilteille lapsille.  

Rauhallista joulunodotusta toivottaen,

Jan-Erik Bång, toimitusjohtaja

Oy Eurogross Ab