Arvoisa asiakas!

 

Joulu lähestyy ja myös se aika vuodesta, jolloin pitää alkaa miettiä, miten tänä vuonna huomioida henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita.

 

Perheyrityksellämme on yli 15 vuoden kokemus ruokalahjojen myynnistä yrityksille ja kunnille ja haluamme olla auttamassa teitä löytämään juuri teidän yrityksellenne sopivan lahjan. Ruokalahjan saaminen jouluksi on osoittautunut erittäin arvostetuksi lahjaksi henkilöstön piirissä ja viime vuonna toimitimme yli 6000 ruokalahjaa eri puolille Suomea.

 

Viime vuonna teimme myös yhteistyötä Project Liv ry:n kanssa ja yhdessä asiakkaidemme kanssa lahjoitimme 3100 euroa yhdistyksen työlle pitkäaikaissairaiden lasten ja heidän perheittensä hyväksi. Voitte lukea lisää Project Liv ry:n toiminnasta www.projectliv.fi.

 

Meille on tärkeää, että ruoka on hyvälaatuista ja yritämme mahdollisuuksien mukaan käyttää sekä suurten että pienten tuottajien kotimaassa valmistettuja tuotteita. Toivomme, että tämän vuotiset ruokalahjamme puhuttelevat teitä. Tarvittaessa voitte myös koota omia vaihtoehtoja, mutta silloin teidän tulee olla liikkeellä hyvissä ajoin.

Pyydämme ottamaan yhteyttä myyjiimme, joka mielellään auttavat teitä rakentamaan sopivan paketin toiveittenne mukaan.

 

Tilaamalla viimeistään 15.11. mennessä saatte ennakkotilaajan alennuksen 7%:ia. Suuremmille määrille annamme jopa 4%:in määräalennuksen. Verkkosivustoltamme www.joulupaja.fi löydätte kaikki tarvitsemanne tiedot.

 

Sieltä voitte myös lähettää tilauksen sähköisesti täyttämällä sivustolla olevan tilauslomakkeen.

Rauhallista joulun odotusta toivottaen

Jan-Erik Bång, TJ

Oy Eurogross Ab

Copyright 2017-> Oy Eurogross Ab Ytteressentie 174 68810 Ala-Ähtävä Finland info(a)joulupaja.fi Puh: 045-1144101 www.joulupaja.fi

  • Facebook